TERMENI SI CONDITII

Plasarea unei comenzi pe site-ul www.magazinprodusdecluj.ro reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile din secțiunea „Comanda si retur”.

 

Confidențialitate

Informațiile furnizate către Asociația “Produs de Cluj”  sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. Asociația “Produs de Cluj”  nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să șteargă din bază de date adresa de e-mail furnizată. Asociația “Produs de Cluj” își rezervă dreptul de a-si selecta clienții.

Notă de informare privind protecția datelor personale

Asociația “Produs de Cluj” , înregistrat la ANSPDCP în baza notificării numărul ……., prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin intermediul acestui website și are obligația de a administra în condiții de sigurantă și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaț. Datele dumneavoastră pot fi utilizate pe viitor în scopul efectuării operațiunilor de reclamă, marketing și publicitate și nu vor fi dezvăluite terțelor părti. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, la Asociația “Produs de Cluj”  , Calea Dorobanților 106, Cluj-Napoca sau prin email, catre contact@magazinprodusdecluj.ro.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, site-ul magazinprodusdecluj.ro, administrat de Asociația “Produs de Cluj” , are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

 

Prețuri

Prețurile sunt actualizate periodic. Prețurile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmării acestora. Disponibilitatea este afișată în timp real.

Disponibilitatea se poate modifică oricând pe parcursul procesării comenzii.

 

Comenzi și stocuri

Comenzile care au în componența produse care nu sunt în stocul magazinului și nu au fost soluționate în termen de 20 de zile de la data lansării lor pot fi anulate de catre reprezentanții Asociația “Produs de Cluj” .

 

Acordarea discounturilor

Discount-urile, reducerile și promoțiile nu sunt cumulative. Se păstrează întotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. Discount-ul se calculează după formula de rabat acceptată de legile în vigoare pe teritoriul României. Formula este: Preț final = Preț inițial/((100+Discount)/100).Pentru achiziționarea produselor ce se aduc pe bază de comandă se poate solicita achitarea unui avans de cel puțin 30% din valoarea produsului.

 

Conformitate

Produsele comercializate prin intermediul magazinprodusdecluj.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului, dacă este cazul, și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală sau factura fiscală este transmisă prin email către cumpărător. Dacă produsele nu prezintă ambalaj de la producător, atunci ele vor fi împachetate corespunzător pentru a fi transportate și livrate către client, cu materialele proprii ale Asociația “Produs de Cluj” . Potrivit art.4 – pct.1 lit. e din OUG 34/2014 și art. 5-18 din Legea nr.449/2003 – produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază de garanția legală de conformitate.

 

Ecotaxa

Conform O.G. Nr.25/2008 vă aducem la cunoștință faptul că ECOTAXA stabilită pentru entru pungile de tip sacoșa-banană, cu mâner aplicat sau maieu din materiale care nu sunt biodegradabile este de 0.2 RON/bucată și va fi suportată de consumatorul final.

 

 

 

Mărci înregistrate și dreptul de autor

Toate mărcile, numele de brand și produse sunt proprietatea producătorilor respectivi. Asociația “Produs de Cluj”  nu deține aceste nume de mărci.

Toate elementele din acest site (texte și imagini) sunt în proprietatea Asociația “Produs de Cluj”   și nu pot fi reproduse sau copiate fără acordul scris. al proprietarului.

Dacă sesizați că magazinprodusdecluj.ro a încălcat involuntar anumite drepturi de autor vă rugăm să ne transmiteți o sesizare în acest sens la adresa: contact@magazinprodusdecluj.ro

Asociația “Produs de Cluj”  își rezervă dreptul de refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios etc.) sau au în istoricul comenzilor livrări refuzate.

 

Termenul de valabilitate al produselor

În conformitate cu normele legale în vigoare, termenul de valabilitate și condițiile de păstrare ale produselor sunt înscrise pe ambalaj. Toate produsele ambalate, comercializate pe website-ul magazinprodusdecluj.ro beneficiază de condiții de valabilitate conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producatorului.
Nu suntem, responsabili de deterioararea produselor în cazul în care acestea nu au fost păstrate în condițiile recomandate.
Orice nemulțumire trebuie semnalată în momentul recepției mărfii la adresa de e-mail ….. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

Politica de retur

Clientul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:
a. Produse care nu sunt conform cu specificațiile de pe website. Dacă produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile din oferta Asociației Produs de Cluj, clientul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii.
Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plăti diferența. Dacă valoarea este mai mică, clientul va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către Asociația Produs de Cluj
b. Produse care au fost livrate greșit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat, iar clientul va refuza recepția. Clientul poate solicita returnarea acestora pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuirea cu un alt sortiment sau rambursarea integrală a contravalorii.
Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plăti diferența. Dacă valoarea este mai mică, clientul va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor.
c. Renunțarea la cumpărare. În momentul efectuării unei comenzi online, clientul declară că a luat cunoștință și este întru totul de acord cu toate aspectele menționate în prezentul document.

Comentariile utilizatorilor pe website-ul magazinprodusdecluj.ro

Utilizatorii care accesează website-ul magazinprodusdecluj.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe website după o aprobare prealabilă. Asociația Produs de Cluj își rezervă dreptul de a nu publica pe website comentarii cu un conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură în vreun un fel viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, care conține viruși și texte reprezentând e-mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.
Asociația Produs de Cluj nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de comentarii sau comunicări electronice, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe website, conform articolelor. În cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpărare/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă Asociației Produs de Cluj și partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a le distribui prin orice mijloc media oriunde.
Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite (prin orice modalitate) pentru a fi publicat pe website sau nu, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii niciunei alte persoane.