BRANZA DE BURDUF CU CEAPA SI MARAR, este o branza de burduf semi-maturata,produsa din cas framantat cu putina sare, cu un gust proaspat si racoritor conferit atat de ceapa rosie cat mai ales de marar, avand de asemenea un gust usor intepator de branza de burduf.Mararul este bogat in vitamine, acid folic, vitaminaA, beta-caroten, vitamina C, care sunt esentiale pentru un metabolism optim.Mararul proaspat este o sursa buna de minerale precum cuprul,potasiu , calciu, magneziu, fier, etc, fiind considerat unul dintre cele mai valoroase condimente, alaturi de ceapa rosie confera acestui sortiment de branza un gust aparte foarte apreciat de clienti.
Recomandari de servire: alaturi de o mamaliguta cu jumarute aurii de slanina prajita, alaturi de mezeluri, pe o paine prajita, la omleta, la pizza adaugata la scoaterea ei fierbinte din cuptor.Incercati va rog si cu paste(vezi reteta la branza de burduf cu busuioc)
Se poate pastra in frigider cca o 1luna, in caserola cu capac, punga de congelator, se poate congela 2-3luni.
Branza de burduf cu ceapa si marar– branza produsa din lapte de oaie.
Pachete de 0.400 /0.700 /1 kg- 50 ron/kg.
Valabilitate- 1 luna de la livrare.
Adela (proprietar verificat) –
Foarte buna! Are gust pregnant, foarte putin piscator, asa cum ar trebui sa fie branza de burduf. Bravo!