DETALII PLATĂ

Vă punem la dispoziție o opțiune de plată:

Card de credit sau debit – Puteți achita cu cardul, prin procesator de plăți securizat!

 

DETALII LIVRARE

 

Începând cu data de 29 iunie 2020 comenzile vor fi livrate după cum urmează:

-pentru municipiul Cluj Napoca și zona metropolitană, SĂPTĂMÂNAL, în ziua de MARȚI, vor fi onorate comenzile plasate în cursul săptămânii anterioare, de luni dimineața până duminică la ora 23.59

-pentru restul României, comenzile plasate de luni până duminică la ora 23.59 vor fi livrate MIERCUREA  și JOIA din săptămâna următoare, prin serviciul de curierat SAMEDAY

 

PENTRU  A EVITA  ERORILE  PRIVIND  COSTUL  TRANSPORTULUI  VĂ  RUGĂM  SĂ  COMPLETAȚI  CORECT  CODUL  POȘTAL  AFERENT  DOMICIULIULUI  DUMNEAVOASTRĂ!!!

VĂ  MULȚUMIM  PENTRU  FAPTUL  CĂ  AȚI  ALES  SĂ  CONSUMAȚI  PRODUSE  ROMÂNEȘTI!

Vă rugăm țineți cont de calendar la plasarea comenzii, deoarece nu se acceptă decalarea livrărilor!

 

După plasarea comenzii pe site, veți fi contactat de unul dintre operatorii noștri care va stabili cu dumneavoastră detaliile legate de livrare.

Pentru dumneavoastră am pus la punct o rețea de transport ce reduce la minimum timpul în care articolele comandate vă vor fi livrate.

 

Livrarea comenzilor se va face astfel:

–       gratuit, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate depășește 150 Lei sau alegeti ridicarea de la depozit, pentru Cluj-Napoca si zona metropolitana.

–       aplicand tariful standard de 20 Lei, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate este sub 150 Lei pentru Cluj-Napoca si zona metropolitana.

–       aplicand tariful standard de 30 Lei, la adresa aleasă de dumneavoastră, pentru orice alta localitate din Romania.

 

Asociația Produs de Cluj își asumă confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor, prin contactarea clienților (poșta electronică, telefon). Livrarea produselor se face în municipiul Cluj-Napoca și în comunele Apahida, Sânicoara, Dezmir, Baciu, Popești, Corușu , Subcoastă, Chinteni, Deușu, Florești, Sălicea și Ciurila de către reprezentanții Asociației.

Pentru restul zonelor din Romania livrarea se va efectua prin intermediul firmei de curierat SameDay.

Vă mulțumim că ați ales să sprijiniți producătorii clujeni și ați devenit client al platformei magazinprodusdecluj.ro.

 

–  La produsele a căror cantitate este exprimată în kg, pot să apară ușoare diferențe între comanda transmisă și livrarea efectivă.
–  Lista produselor de pe website magazinprodusdecluj.ro se actualizează periodic.