Producatori - Produs de Cluj

Manufactura de brânză

Suntem “Manufactura de Brânză” sau familia Varga din Cund și în anul 2016, pornind de la considerentul că nu mai merita să producem doar lapte pentru procesare, am căutat soluții care ofereau posibilitatea de a depozita laptele pe o perioadă mai lungă și facilatau obținerea unui produs mai rentabil financiar comprativ cu laptele. Așa că am urmat cursuri, am încercat și astăzi producem 11 sortimente de brânză maturată în stil elevețian. Atuul nostru este laptele crud, nepasteurizat, care provine de la cele 30 de văcuțe ale noastre, hrănite natural, pe pășune sau cu furaje cultivate în sistem ecologic.

Brânza maturată se păstrează 2 luni în pivnița noastră și singurul conservant folosit în producție este apa sărată de Sovata, folosită așa cum a lăsat-o Dumnezeu.

Astfel, produsele noastre sunt lipsite de oricefel de adaosuri, chimicale, enzime sau E-uri.

 

Având în vedere că brânza maturată este mai puțin sensibilă, fiind vidată, ea rezistă și transportului prin curierat. Prin urmare se poate comanda din orice colț al țări, de regulă ajungând în 48 de ore la client.