Producatori - Produs de Cluj

Atelierul Emimari

Numele meu este Cristina si sunt mama unei minunate fetite, Maria Emilia, in varsta de 5 ani.
Pielea foarte sensibila a Mariei m-a facut sa caut mereu cele mai bune produse pentru a-i oferi comfort pielii. Dupa multe incercari esuate cu cele mai bune produse aflate pe piata la momentul respectiv, m-am gandit ca nu am nimic de pierdut si avand-o ca “muza” pe Maria Emilia am ajuns sa fac propriile mele sapunuri naturale.
Aceste sapunuri, nu numai ca au fost singurele care ne-au ajutat, dar m-au facut sa indragesc aceasta indeletnicire. Dintre toate tehnologiile am ales metoda la rece pentru ca are avantajul pastrarii componentelor nealterate, deoarece se lucreaza la temperaturi sub 50 grade.
Efectele benefice care le-au avut sapunurile mele asupra Mariei si dragostea pentru aceasta indeletnicire m-au facut sa imi aprofundez cunostintele in domeniul ingrijirii pielii. Dupa ani de eforturi financiare si studii, la indemnul celor apropiati care au devenit “dependenti” de produsele mele, mi-am luat inima in dinti si m-am gandit sa impartasesc cu restul lumii efectele binefacatoare ale sapunului natural, pornind o mica afacere de familie – asa s-a nascut Atelier Emimari.
Sapunurile realizate de mine au în componenta lapte de capra, unul dintre cele mai apreciate produse ale naturii, pe care Hipocrate îl numea „esenţa vindecătoare”, iar regina Egiptului, faimoasa Cleopatra, se spune că îşi păstra frumuseţea făcând băi cu lapte de capră şi miere. Acest lichid miraculos era considerat sacru în Antichitate. Despre laptele de capră unii specialişti susţin că este un excelent antiinflamator natural și că acesta conţine o cantitate importantă de acizi graşi benefici, cum ar fi acidul capric sau cel caprilic, a căror principală caracteristică este efectul antimicrobial.
Ma bucur ca sunteti alaturi de mine pe acest drum si imi doresc sa simtiti pe pielea voastra efectele benefice ale produselor mele naturale, asa cum au simtit-o deja cei dragi mie.